вівторок, 2 жовтня 2012 р.

Стерилізація в стоматології: стерилізація в стоматологічному кабінеті.

Одним з найбільш важливих моментів у лікуванні є процес підготовки матеріалів, інструментів та обладнання. У кабінеті "Мікростоматології" приділяється велике значення безпеці здоров'я пацієнтів та медичного персоналу. В лікувальному процесі ми суворо дотримуємося всіх медичних правил і норм, гарантуємо 100% захист від зараження . Економія на спеціальних засобах обробки і захисту, матеріалах, інструментах та обладнанні, а так само нехтування медичними нормами в роботі неприпустимо в кабінеті "Мікростоматології". Все те, що в лікувальному процесі повинно бути одноразовим, у нас одноразове. А те, що необхідно стерилізувати, ретельно обробляється і стерилізується.

Кабінет обладнаний інструментами і самою сучасної і надійною апаратурою, що забезпечує високий рівень стерилізації, що дозволяє повністю убезпечити процес лікування наших пацієнтів.

Процес стерилізації перебуває під суворим контролем  медичної сестри, яка за допомогою необхідних матеріалів і тестів стежить за якістю проведеної стерилізації. Результати тестів заносяться в спеціальні документи з наочним підтвердженням якості стерилізації.

1 коментар: